Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید عباس صالحی موسیقی را بخشی از هویت ایرانی دانست و گفت: ایران را تحت هیچ شرایطی نمی‌توان بدون نوا، صدا و موسیقی تصور کرد.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «سید عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  در آیین اختتامیه سی و ششمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر شامگاه دوشنبه چهارم اسفند  در تالار وحدت  گفت:موسیقی بخشی از هویت ایرانی است و  ایران همزاد نوا و صدا است، ایران را تحت هیچ شرایطی نمی‌توان بدون نوا، صدا و موسیقی تصور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شعر و ادبیات فخر و افتخار ایران است موسیقی حافظه شعر است و شعر هم پای موسیقی جاری در زمان و زمانه ایران بوده است.

وی اظهار کرد: اگر ما به ایران می‌بالیم که رنگارنگ است و زیبایی ها فراوان بخشی از تنوع اقالیم ایران به فرهنگ و هنر اقالیم است و موسیقی اقالیم‌ ایران نمایانگر رنگ شاداب ایران است.  به این گونه نوا و موسیقی با پیکره ایران در هم تنیده شده است هم در اکنون و هم در گذشته. بنابراین نمی‌توان از ایران این نوا و صدا را جدا و ایران را بدون آن تصویر کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  با اشاره به شرایط سخت و دشوار کرونا برای اهالی موسیقی گفت:  در شرایط سخت کرونایی با وجود دشواری‌ها امروز کنار هم قرار گرفته‌ایم و جشنواره موسیقی را برگزار می‌کنیم به آن معناست که در سخت‌ترین احوال موسیقی از انسان و ایران جدا نیست.

سید عباس صالحی  با قدردانی از  دست اندرکاران و هنرمندان شرکت کننده در سی و ششمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر اظهار کرد: حضور بیش از ۱۰۰ گروه با بیش از ۵۰۰ هنرمند در فضای مجازی که یک بستر و نمایه جدیدی از حضور را از آغاز روزهای کرونا تاکنون در فرایند فرهنگ ایران به نمایش گذاشت نشان دهنده این است که می‌توان بسترها را توسعه داد و از سختی ها فرصت های جدیدی خلق کرد. امروز فضای مجازی بستر جدیدی را در فراهم کرده تا فرهنگ و هنر ایران زمین در آنسوی مرزها هم شنیده و دیده شود.

 

صالحی در پایان گفت: از دبیر محترم جشنواره، شورای سیاست‌گذاری، هیئت داوران و همکاران خودم در معاونت امور هنری و دفتر موسیقی نیز سپاسگزارم.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هویت ملی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد

مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمد پهلوانیان در جلسه شورای عشایری استان اظهارداشت: تنوع در موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا‌های سنتی و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس در بهمن‌ ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود